Gå til hovedindhold
Fri fragt og gratis retur ved køb over 500 kr.🧡
Dansk
  • Dansk
  • English

Der er mange glæder ved at have min egen forretning, men det er helt hundrede procent sikkert, at der virkelig også er mange bekymringer.

Der er mange glæder ved at have min egen forretning, men det er helt hundrede procent sikkert, at der virkelig også er mange bekymringer.
Maria Manel Bøge var i oktober med i i Politikens Designtillæg.

Fem forskellige mennesker bliver spurgt om, hvor de bedst slapper af. For Maria er det hjemme i sofaen med en kop kaffe i hånden og udsigt til haven.
I artiklen siger hun blandet andet.

"Der er mange glæder ved at have min egen forretning, men det er helt hundrede procent sikkert, at der virkelig også er mange bekymringer. Tanker om, hvordan det nu kommer til at gå. Giver mit syn på, hvad der er smukt, genlyd derude? Og hvad nu, hvis jeg ikke sælger nok? Derfor er det også helt afgørende, at jeg har et sted i mit hjem, hvor jeg bliver grounded.

Da jeg for to år siden sad her i sofaen og kiggede på puderne og tæppet, var det nok mest med en følelse af usikkerhed. Men i dag er det stolthed. Både i forhold til min virksomhed, der vokser en smule måned for måned – og til det liv, jeg har levet og opbygget de sidste fem år. Hvor der bare er sket rigtig, rigtig meget."

Læs artiklen her. 


Blev bragt i Politikens Designtillæg Fredag den 25. oktober 2023 (både online og i den fysiske avis).

Din indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at handle..
Dansk
  • Dansk
  • English
Tak, fordi du kontakter os! Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak fordi du tilmeldte dig Tak! Vi giver dig besked, når det bliver tilgængeligt! Det maksimale antal varer er allerede tilføjet Der er kun én vare tilbage at lægge i indkøbskurven Der er kun [antal_varer] varer tilbage at lægge til indkøbskurven