Skip to main content
Free shipping in Denmark on orders over DKK 500🧡
English
  • Dansk
  • English

Berlingske Business

Berlingske Business

Som leder arbejdede Maria med csr. Det gør hun også i dag – men på en meget mere direkte måde

 

CSR-ekspert og iværksætter Maria Manel Bøge har fået et helt nyt arbejdsliv – og så alligevel ikke. For hele hendes lange ledelseskarriere har puffet hende i retning af det projekt, hun nu koncentrerer sig om. I dag gør hun en forskel for folk på en helt ny måde.

Mennesker er forskellige. Det er folk med en iværksætter i maven også. Nogle vil være parate til at kaste sig ud i livet som selvstændig som 23-årig, mens andre først føler, at brikkerne falder på plads som 43-årig.

Sidstnævnte er tilfældet for Maria Manel Bøge. For hende er det dog ikke blot alderen, der er den afgørende faktor for, at hun i dag har kastet sig ud i sit drømmeprojekt og åbnet webforretning. For hende handler det hele ligeså meget om, at der er en række tråde i hendes liv, der har haft retning mod hinanden, og som i dag er flettet sammen til ét stykke snoet garn.
Læs til artiklen (kræver abonnement): klik her
Artikel af: Nikolai Steensgaard
Foto: Søren Bidstrup

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
English
  • Dansk
  • English
Thanks for contacting us! We'll get back to you as soon as possible. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart